Născut să fie campion! Cum juca Novak Djokovic tenis la vârsta de 4 ani

  • Novak Djokovic (33 de ani, nr. 1 ATP) ştia să joace tenis de la vârsta de 4 ani
  • Sârbul a câştigat 17 trofee de Grand Slam
  • Djokovic spune că măsurile de siguranţă pentru desfăşurarea turneului US Open sunt extreme
908 afișări
Imaginea articolului Născut să fie campion! Cum juca Novak Djokovic tenis la vârsta de 4 ani

Sursa foto: profimedia

Novak Djokovic se pregătea de mic să fie campion. Clipul în care sârbul, la vârsta de 4 ani, încerca să joace tenis a devenit viral. Cu zâmbetul pe buze, micuţul Djokovic a arătat că are talent. La 29 de ani de la înregistrarea clipului, Djokovic deţine 17 trofee de Grand Slam. În 2019, sârbul a câştigat 44,6 milioane de dolari şi ocupă locul 68 în top 100 cele mai bine plătite celebrităţi din lume, realizat de Forbes.  

Tenisul s-ar putea relua la finalul verii. Atunci este programat turneul US Open, în perioada 24 august - 13 septembrie. Djokovic spune că măsurile date de autorităţi pentru desfăşurarea competiţiei din America sunt greu de respectat. 

"Regulile pe care ni le-au spus că trebuie să le respectăm sunt extreme. Nu vom avea voie în Manhattan, vom fi nevoiţi să dormim în hotelurile de la aeroport şi vom fi testaţi de două sau de trei ori pe săptămână.

În plus, ne-a spus să venim cu o singură persoană din staff-ul nostru, ceea ce e imposibil. Ceea ce vreau să spun este că avem nevoie de antrenorul nostru, de preparatorul fizic şi de fizioterapeut", a spus Novak Djokovic, potrivit eurosport.com. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici