Năstase: Marea Britanie este un adversar dificil, dar cu toate fetele sănătoase, avem prima şansă

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, Ilie Năstase (70 de ani), a declarat, marţi, că România are prima şansă la victorie în confruntarea cu Marea Britanie, care contează pentru menţinerea, respectiv promovarea în a doua Grupă Mondială.

223 afișări
Imaginea articolului Năstase: Marea Britanie este un adversar dificil, dar cu toate fetele sănătoase, avem prima şansă

Năstase: Marea Britanie este un adversar dificil, dar cu toate fetele sănătoase, avem prima şansă

"Este bine pentru noi că jucăm acasă, dar puteam să întâlnim şi adversare mai accesibile. Marea Britanie este un adversar dificil, are o jucătoare de top 10, dar eu sunt convins că în România, cu toate fetele sănătoase şi apte de joc, noi avem prima şansă. Dar, repet, nu va fi uşor", a declarat căpitanul nejucător al echipei României, Ilie Năstase, pentru site-ul frt.ro.

Echipa feminină de tenis a României va întâlni, în perioada 22-23 aprilie 2017, pe teren propriu, reprezentativa similară din Marea Britanie, în barajul pentru menţinere, respectiv promovare în a doua Grupă Mondială din Fed Cup, s-a stabilit, marţi, la tragerea la sorţi efectuată la Londra.

Marea Britanie are două jucătoare în top 100 WTA la simplu, pe Johanna Konta (25 de ani, locul 10) şi pe Heather Watson (24 de ani, locul 72), care evoluează împreună şi la dublu.

Watson face parte din primele 100 de jucătoare şi la dublu, pe locul 81, ierarhie în care se mai regăsesc alte trei sportive britanice: Naomi Broady (locul 70 WTA la dublu), Anna Smith (89 WTA la dublu) şi Jocelyn Rae (96 WTA la dublu).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici