Naţionala de fotbal feminin a României a învins Estonia, scor 2-0, în preliminariile CM-2015

Echipa naţională de fotbal feminin a României a învins, miercuri, la Iaşi, cu scorul de 2-0 (2-0), reprezentativa Estoniei, în preliminariile Campionatului mondial din 2015, din Canada.

100 afișări
Imaginea articolului Naţionala de fotbal feminin a României a învins Estonia, scor 2-0, în preliminariile CM-2015

Naţionala de fotbal feminin a României a învins Estonia, scor 2-0, în preliminariile CM-2015

Golurile au fost marcate de Florentina Spânu Olar, în minutele 18 şi 39.

Selecţionerul Mirel Albon a folosit următoarea formulă de echipă: Ganea - Oprea (Corduneanu '46), Corniciuc, Ficzay - Vătafu, Sârghe, Bortan (Ciolacu '54), Olar - Bâtea, Duşa (Gangal '83), Lunca.

România a încheiat grupa a 2-a de calificare pe locul patru, cu 14 puncte, şi a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici