Naţionala de futsal a României, în grupa 2, în preliminriile CM-2012

Naţionala de futsal a României face parte din Grupa 2, alături de Italia, Polonia şi câştigătoarea grupei preliminare B (Grecia, Andorra, Bulgaria, Norvegia), în preliminariile Campionatului Mondial, zona europeană.

97 afișări
Imaginea articolului Naţionala de futsal a României, în grupa 2, în preliminriile CM-2012

Naţionala de futsal a României, în grupa 2, în preliminriile CM-2012 (Imagine: Cosmin Dan/Arhiva Mediafax Foto)

Conform tragerii la sorţi de la Nyon, meciurile grupei se vor desfăşura în Italia, în sistem turneu ("fiecare cu fiecare"), după un program care va fi stabilit, informează frf.ro.

Primele două echipe clasate în fiecare dintre cele şapte grupe se vor califica pentru jocurile de baraj, care vor avea loc în sistem tur-retur, în martie-aprilie 2012.

Cele şapte câştigătoare ale barajelor vor fi echipele din Zona Europeană calificate la turneul final al campionatului mondial, ediţie care va avea loc în luna noiembrie 2012, în Thailanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici