Naţionala de polo a României debutează în preliminariile Campionatului European, vineri, împotriva Portugaliei

Problemele financiare cu care se confruntă Federaţia Română de Polo se răsfrâng direct asupra sportivilor. Naţionala masculină de seniori a plecat miercuri în Malta, la calificările pentru Europeanul din 2020 de la Budapesta, în condiţii improprii.

95 afișări
Imaginea articolului Naţionala de polo a României debutează în preliminariile Campionatului European, vineri, împotriva Portugaliei

Naţionala de polo a României debutează în preliminariile C.E. vineri, împotriva Portugaliei

Lotul nu a primit echipament de reprezentare, iar drumul de aproape 12 ore petrecut prin aeroporturi şi avioane n-a fost asezonat nici măcar cu un sandviş. Ajunşi în Malta, jucătorii au mâncat pe banii lor. Naţionala masculină de polo va debuta vineri în Malta la turneul de calificare – Grupa C pentru Europeanul din 2020 din Ungaria. Tricolorii vor întâlni în primul meci Portugalia, iar duminică vor înfrunta echipa gazdă, Malta. Cum primele două naţionale se califică la turneul final este greu de crezut că tricolorii nu-şi vor atinge obiectivul.

Dacă din punct de vedere al performanţei lucrurile vor sta cel mai probabil bine, pe parte de organizare poloiştii au toate motivele să fie nemulţumiţi. În primul rând, va lipsi echipamentul de reprezentare: un trening unitar şi halatul de la ceremonia de deschidere. Singura piesă vestimentară primită a fost slipul. În al doilea rând, organizarea deplasării a fost precară. ”Am plecat la 8 de dimineaţă din Bucureşti, am stat 5-6 ore prin Istanbul, fără să primim nici măcar un sandviş. Când am ajuns în Malta am avut parte de o cină imposibil de mâncat. Am fost obligaţi să plecăm în oraş şi să mâncăm pe banii noştri. Nu ştim cât e vina federaţiei în ceea ce s-a întâmplat la hotel, dar până în Malta puteau să ne asigure ceva de mâncare. Ne deranjează modul în care suntem priviţi şi trataţi. Nu contează cu cine jucăm, ci faptul că reprezentăm echipa naţională a României”, au protestat jucătorii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici