Naţionala de volei feminin a ratat calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European

Naţionala de volei feminin a României a ratat, duminică, 1 septembrie, calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European, după ce a fost învinsă de campioana mondială en-titre, Serbia, cu scorul de 3-0, în optimile competiţiei.

189 afișări
Imaginea articolului Naţionala de volei feminin a ratat calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European

Naţionala de volei feminin a ratat calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European

Scorul pe seturi a fost 25-20, 25-17, 25-23, după 71 minute de joc.

În grupa A, România a obţinut următoarele rezultate: 0-3 cu Olanda, 3-1 cu Ungaria, 3-1 cu Estonia, 1-3 cu Croaţia şi 0-3 cu Azerbaidjan.

România a jucat ultima dată la Campionatul European în 2015, iar cel mai bun rezultat al echipei tricolore datează din 1963, atunci când a obţinut medalia de bronz.

Şi naţionala masculină a României va juca la Campionatul European, programat între 12-29 septembrie, în Franţa, Belgia, Slovenia şi Olanda. Tricolorii sunt în grupa A, alături de echipele: Bulgaria, Grecia, Portugalia, Italia şi Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici