Naţionala feminină de handbal a remizat în deplasare cu Austria. Bianca Bazaliu, gol la ultima fază

Echipa naţională de handbal feminin a remizat duminică seara 33-33 (11-16), în compania Austriei, în deplasare, într-un meci contând pentru preliminariile Campionatului European, Grupa 2. România a condus la pauză cu 5 goluri şi a marcat golul egalizator la ultima fază de joc, prin Bianca Bazaliu.

197 afișări
Imaginea articolului Naţionala feminină de handbal a remizat în deplasare cu Austria. Bianca Bazaliu, gol la ultima fază

Naţionala feminină de handbal a remizat în deplasare cu Austria. Bianca Bazaliu, gol la ultima fază

După un început de repriză în care ambele echipe au ratat inexplicabil de mult, România s-a desprins, intrând la pauză cu 5 goluri avans (11-16).

După revenirea de la vestiare, austriecele, antrenate de românul Herbert Muller, au fost mult mai eficiente pe faza de atac, unde au jucat multă vreme în sistem 7 contra 6, egalând repede 17-17, handbalistele tricolore marcând un singur gol în primele 6-7 minute.

În condiţiile în care România a jucat fără Crina Pintea, în repriza secundă, după ce s-a mers cap la cap, până la 20-20, austriecele au trecut în avantaj şi, de la 25-25, s-au desprins la 28-25.

Cea mai bună marcatoare a României, Bianca Bazaliu (11 goluri), a reuşit să menţină echipa tricolorelor în joc, chiar dacă portarul Petra Blazek a făcut un meci excelent, blocând nenumărate aruncări ale româncelor.

Pe final, Austria a condus cu 33-32, cu un gol marcat în superioritate, cu câteva secunde înainte de final.

La ultimul atac al României, Bazaliu a reuşit să arunce la poartă şi să marcheze în ultima secundă de joc, egalând.

În urma acestui rezultat, România are 3 puncte din două meciuri şi ocupă locul 2 în clasament, după Danemarca, cu 4 puncte.

Următorul joc din preliminariile pentru Euro se va juca în primăvara anului viitor, România urmând să primească vizita Danemarcei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici