Naţionala feminină de handbal tineret, două victorii şi calificare în grupele principale la CE din Danemarca

Naţionala de handbal feminin tineret a României s-a calificat în grupele principale ale Campionatului European din Danemarca, după victorii cu Portugalia şi Slovacia, în grupa A preliminară.

155 afișări
Imaginea articolului Naţionala feminină de handbal tineret, două victorii şi calificare în grupele principale la CE din Danemarca

Naţionala feminină de handbal tineret, două victorii şi calificare în grupele principale la CE din Danemarca (Imagine: Mediafax Foto)

CE din Danemarca a debutat joi, cu partidele din grupele preliminare, fază în care România evoluează în grupa A.

În primul meci, tricolorele mici au învins Portugalia, cu 31-22, iar în cel de-al doilea au trecut de Slovacia, cu acelaşi scor, având 4 puncte din 4 posibile în clasament.

România ocupă locul secund, la egalitate cu liderul Norvegia, dar departajate de golaveraj. Cele două echipe se vor duela, duminică, în derbiul grupei, pentru stabilirea locului în clasament, dar ambele sunt calificate deja în grupele principale.

România şi Norvegia vor juca în grupa principală I, cu formaţiile clasate pe primele două locuri în grupa preliminară B, din aceasta făcând parte echipele Rusiei, Franţei, Austriei şi Germaniei.

Meciurile se vor juca în 6-7 august, iar primele două clasate din fiecare grupă principală vor juca semifinalele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici