Naţionala feminină de tenis de masă U15 este campioană europeană

Naţionala feminină de tenis de masă U15, junioare II, au câştigat duminică titlul de campioane europene pe echipe la competiţia ce se încheie duminică la Belgrad.

230 afișări
Imaginea articolului Naţionala feminină de tenis de masă U15 este campioană europeană

Naţionala feminină de tenis de masă U15 este campioană europeană

Alesia Sferlea, Bianca Mei-Roşu, Cristina Sîngeorzan, Andreea Jifcu, conduse de antrenorii Anamaria Sebe şi Bogdan Albescu au învins în finală reprezentativa similară a Poloniei, scor 3-2.

Finala a fost una dramatică, cu punctele decisive aduse de Alesia Sferlea şi Bianca Mei-Roşu, după ce Polonia conducea după primele 3 meciuri cu 1-2.

În ultimul meci, Alesia Sferlea s-a impus cu emoţii în set decisiv.

Scorurile înregistrate în cele 5 meciuri:

  • Alesia Sferlea - Natalia Bogdanowicz 1-3
  • Bianca Mei-Roşu - Zofia Sliwka 3-1
  • Alesia Sferlea/Bianca Mei-Roşu - Natalia Bogdanowicz/Zofia Sliwka 2-3
  • Bianca Mei-Roşu - Natalia Bogdanowicz 3-0
  • Alesia Sferlea - Zofia Sliwka 3-2

România a ieşit din grupe învingând Slovenia, Ungaria şi Slovacia, după care au trecut de Spania, Ucraina şi Germania, pe tabloul principal până în finală.

În finale mai evoluează tot duminică şi echipele de U19, atât la feminin, cât şi la masculin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici