Naţionala României a revenit la Bucureşti fără Mutu

Delegaţia României a revenit în ţară, duminică, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", după eşecul înregistrat în Serbia, scor 0-5 (0-1), în penultimul meci din preliminariile grupei a 7-a a Cupei Mondiale, fără atacantul Adrian Mutu.

15 afișări
Imaginea articolului Naţionala României a revenit la Bucureşti fără Mutu

Naţionala României a revenit la Bucureşti fără Mutu (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Răzvan Chiriţă)

Jucătorul formaţiei Fiorentina a plecat de la Belgrad direct în Italia, fiind suspendat pentru meciul cu reprezentativa Insulelor Feroe, programat miercuri, la Piatra Neamţ, după ce a primit cartonaş galben în partida cu Serbia.

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, s-a întors în ţară alături de ceilalţi componenţi ai lotului, chiar dacă şi el este suspendat pentru partida de miercuri, în urma cartonaşului roşu primit în meciul de la Belgrad.

Jucătorii echipei naţionale au refuzat să ofere declaraţii.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), de naţionala Serbiei, în penultima etapă a grupei a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, echipa pregătită de Radomir Antici obţinând astfel calificarea la competiţie din Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici