Naţionala României se reuneşte duminică la Mogoşoaia

Echipa naţională a României se va reuni duminică la Mogoşoaia, pentru pregătirea meciurilor cu Andorra şi Belarus din grupa de calificare la Campionatul European 2024 găzduit de Germania.

204 afișări
Imaginea articolului Naţionala României se reuneşte duminică la Mogoşoaia

„Echipa naţională a României se va reuni duminică 19 martie, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia. Tricolorii încep în această lună parcursul în grupa de calificare la Campionatul European 2024 găzduit de Germania”, a transmis sâmbătă Federaţia Română de Fotbal.

Tricolorii se vor pregăti la Mogoşoaia până în 23 martie, când este programată deplasarea în Andorra.

România va juca sâmbătă, 25 martie, de la ora 21.45, pe Estadi Nacional din Andorra, partida cu ţara gazdă, iar marţi, 28 martie, de la ora 21.45, va întâlni pe Arena Naţională din Bucureşti selecţionata Belarusului.

Selecţionerul Edward Iordănescu a convocat un lot format din 26 de jucători pentru aceste prime jocuri din drumul spre EURO 2024.

Din lot fac parte 16 jucători ce evoluează în campionate din străinătate, restul de 10 venind din campionatul intern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici