Naţionala României va efectua un cantonament în Italia, înaintea Campionatului European

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), a declarat, sâmbătă, că naţionala va efectua un cantonament în Italia şi va juca trei meciuri de pregătire la finalul lunii mai.

618 afișări
Imaginea articolului Naţionala României va efectua un cantonament în Italia, înaintea Campionatului European

Naţionala României va efectua un cantonament în Italia, înaintea Campionatului European (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

"Nu am semnat contractele. Mergem în Italia, deoarece vrem să ne apropiem de suporterii români din afara ţării. Din acest motiv, am ales nordul Italiei şi nu Austria sau Elveţia. Nici adversarii nu sunt stabiliţi. Doar datele: 22, 26 şi 29 mai. De ce spun asta? Fiindcă aşteptăm o decizie a Ligii în ceea ce priveşte schimbarea datei de finalizare a campionatului", a spus Burleanu, care a mai adăugat că, până luni, nu se va lua nicio decizie în privinţa locului de disputare a amicalului cu Spania, de pe 27 martie.

În ultimul amical din 2015, pe 17 noiembrie, România a terminat la egalitate, 2-2, în deplasare, cu Italia, pe Stadio Renato Dall'Ara, din Bologna.

La Campionatul European din Franţa, România face parte din Grupa A, alături de ţara gazdă, Elveţia şi Albania.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici