Naţionala under 18 a României va juca pentru locul 5 la Campionatul Mondial de volei

Voleiul românesc poate avea un viitor frumos la feminin. Naţionala under 18 va juca pentru locul 5 la Campionatul Mondial din Egipt, performanţă neatinsă în istorie la această categorie de vârstă. România a mai fost prezentă de două ori la CM Under 18, în 1991 (locul 8) şi 1993 (locul 9).

70 afișări
Imaginea articolului Naţionala under 18 a României va juca pentru locul 5 la Campionatul Mondial de volei

Naţionala under 18 a României va juca pentru locul 5 la Campionatul Mondial de volei

Învinsă în sferturile de finală de China (scor 3-0), naţionala României a intrat în grupa 5-8, unde vineri a întâlnit Peru. Tricolorele nu le-au dat nicio şansă sud-americancelor, pe care le-au învins sec: 3-0 (25-20, 25-21, 25-17). Meciul s-a desfăşurat la Ismailia. România a început în formula: Francesca Alupei, Alexia Căruţaşu, Mara Dumitrescu, Denisa Ioana Ionescu, Andreea Cristina Murar, Florina Murariu – Andra Elena Cojocaru (libero). Au mai jucat Georgiana Florentina Popa, Patricia Carina Bărbulescu şi Adriana Valentina Alexandru.

Francesca Alupei (16 p) şi Alexia Căruţaşu (11 p) au fost principalele realizatoare ale echipei tricolore.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici