Naţionalele de volei debutează în preliminariile Campionatelor Europene 2019

Naţionalele de volei ale României, feminină şi masculină, debutează miercuri în preliminariile Campionatelor Europene 2019. Fetele întâlnesc Bosnia Herţegovina de la ora 17:00 (în direct la TVR şi TVR HD), în timp ce băieţii dau piept cu Danemarca de la ora 20:00 (în direct la TVR HD).

131 afișări
Imaginea articolului Naţionalele de volei debutează în preliminariile Campionatelor Europene 2019

Naţionalele de volei debutează în preliminariile Campionatelor Europene 2019

Pentru prima oară în istorie, turneele finale ale Campionatelor Europene se vor desfăşura cu 24 de echipe la start. Nu mai puţin de 12 sunt calificate din start: 4 ţări co-organizatoare (Belgia, Franţa, Olanda, Slovenia – la masculin / Turcia, Olanda, Azerbaidjan, Slovacia – la feminin), plus cele mai bine clasate 8 formaţii de la CE 2017. Celelalte 12 locuri cotă vor fi stabilite în urma meciurilor preliminare.

Naţionala feminină a României face parte din grupa F, alături de Spania, Letonia şi Bosnia-Herţegovina. În total sunt şase grupe, din fiecare urmând să se califice primele două clasate. Tricolorele au astfel şanse reale de prinde un loc la turneul final.

La masculin, România face parte din Grupa A, alături de Danemarca şi Finlanda. Sunt 5 grupe de câte patru echipe şi două de câte trei. Se califică direct câştigătoarele grupelor şi cinci dintre echipele de pe locul secund, cele cu punctajul cel mai bun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici