NBA ia startul pe 22 decembrie

  • Un sezon obişnuit de NBA are 82 de meciuri
  • Calendarul este mai scurt pentru ca NBA să nu concureze în audienţe cu JO 2021
  • Liga a amânat startul în speranţa că fanii se vor putea întoarce în tribune
61 afișări
Imaginea articolului NBA ia startul pe 22 decembrie

Sursa foto: profimedia

Noul sezon de NBA începe pe 22 decembrie. Decizia este ca şi luată de liga americană de baschet, care urmează să confirme data oficial în zilele următoare.

Calendarul va fi mai scurt ca de obicei.  LeBron şi Lakers vor avea 72 de meciuri la dispoziţie să îşi apere titlul câştigat în octombrie.

Rivalii păzesc în umbră şi sunt foarte harnici.  Draymond Green, de la Golden State Warrior, şi Buddy Hield, de la Oklahoma City Thunder, s-au apucat deja de antrenamente în vacanţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici