Neacşa spune că s-a transferat la FC Viitorul pentru că la CSU Craiova a fost "păcălit"

Mijlocaşul grupării FC Viitorul Alexandru Neacşa a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a venit la clubul finanţat de Gheorghe Hagi deoarece la CS Universitatea Craiova, unde se transferase la 1 iulie, a fost "păcălit" că va juca.

155 afișări
Imaginea articolului Neacşa spune că s-a transferat la FC Viitorul pentru că la CSU Craiova a fost "păcălit"

Alexandru Neacşa (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Pofta de fotbal m-a determinat să vin la Viitorul. Eu vreau să joc, nu vreau să stau şi să fiu păcălit, cum s-a întâmplat la Craiova. Tocmai de aceea am ales Viitorul", a explicat Neacşa plecarea sa de la CS Universitatea Craiova după doar două luni.

Mijlocaşul a menţionat că este important ca FC Viitorul să încerce să lege cât mai multe victorii. "Creşterea noastră de la antrenamente ar trebui să se vadă şi la jocuri. Din punctul meu de vedere trebuie să legăm cât mai multe victorii", a spus Neacşa, care a semnat cu FC Viitorul la 9 septembrie.

Echipa FC Viitorul întâlneşte, vineri, de la ora 18.30, în deplasare, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici