Negoiţă îl acuză pe Bărboianu că nu şi-a apărat corect şansele în meciul cu Steaua: "Vorbim despre golănie, despre ticăloşie. Măsele stricate trebuie date afară"

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, îl acuză pe fundaşul Ştefan Bărboianu, pe care l-a dat afară de la echipă, că nu şi-a apărat corect şansele în derbiul cu Steaua, pierdut de "alb-roşii" cu scorul de 1-3, omul de afaceri precizând că ştie toate detaliile "trădării".

139 afișări
Imaginea articolului Negoiţă îl acuză pe Bărboianu că nu şi-a apărat corect şansele în meciul cu Steaua: "Vorbim despre golănie, despre ticăloşie. Măsele stricate trebuie date afară"

Ştefan Bărboianu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Negoiţă îl mai acuză pe "trădătorul" Bărboianu că nu se află la primul meci aranjat.

"Până în minutul 60, practic, Steaua nu a avut un şut pe poartă. Erau şanse foarte mari ca meciul să se termine egal sau poate chiar să şi câştigăm. Dar a apărut un moment în care Steaua, intrată în criză de timp, trebuia ajutată. De către cine? De către un băiat care a mai ajutat şi alte dăţi. Vă vine să credeţi că un jucător de 27 de ani şi peste 200 de meciuri în Liga I poate face două faulturi în faţa arbitrului la modul evident? Unii spuneau emoţii, adrenalină... Poveşti! Vorbim despre golănie, despre ticăloşie. Vă aduceţi aminte când Mititelu spunea despre Bărboianu că e un trădător? Bărboianu a fost dat afară. Măsele stricate trebuie date afară. Nu amiabil, a fost dat afară. A avut dreptate Mititelu şi au mai spus-o şi alţii că acest jucător e un trădător. M-a trădat pe mine, unde avea un loc de muncă şi îşi primea banii, şi-a trădat colegii, aveau primă de 3.000 de euro la victorie şi a trădat tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. De ce? Pentru ca Steaua să ne umilească din nou. Prin cine? Prin ai noştri", a declarat, miercuri, Negoiţă, într-o conferinţă de presă.

Acţionarul majoritar al FC Dinamo a precizat că va oferi autorităţilor toate detaliile privind modul în care a fost "cumpărat" Bărboianu.

"Am vorbit cu cineva foarte apropiat de el, pentru că sunt mulţi care vorbesc deschis. Şi l-am întrebat cum poate justifica el. I-am spus «bă, băiatule, opreşte-te, lasă golăniile, lasă prostiile, că te bate Dumnezeu». Greşeala a fost şi a mea. Dar de acum încolo fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi bine verficat şi din urmă. Bărboianu, dacă mai joacă fotbal, poate vreun fraier ca mine să-l mai ia. Dar ştiindu-se ce poate acest băiat, cred că nu va mai juca fotbal. Toţi ticăloşii ăştia, golani ca el, nu ar trebui să mai fie în fotbal. El nu e la prima abatere. Eu ştiu cine, ştiu locul, ştiu despre cât e vorba, ştiu lucruri pe care le voi spune, dar nu în public. Le voi spune în faţa autorităţilor, că nu las lucrurile aşa. M-am săturat să fiu bătaia de joc a unora, să fiu înjurat de către publicul dinamovist, pentru că nu m-am informat când l-am luat pe acest băiat", a mai spus Negoiţă.

FC Dinamo a reziliat de comun acord contractul cu fundaşul Ştefan Bărboianu, a declarat, marţi, pentru agenţia MEDIAFAX, directorul general al grupării alb-roşii, Dinu Gheorghe.

"Ne-am întâlnit astăzi şi am reziliat contractul cu Bărboianu. Motivul? Aşa au convenit părţile", a afirmat Dinu Gheorghe, numit în funcţia de director general săptămâna trecută.

Ştefan Bărboianu a fost titular în ultimul meci al formaţiei conduse de Flavius Stoican, pierdut cu scorul de 1-3, pe teren propriu, în faţa echipei Steaua, în cadrul etapei a XXX-a a Ligii I. El a provocat în minutul 76 lovitura de la unsprezece metri din care Steaua a deschis scorul prin Nicolae Stanciu.

În vârstă de 27 de ani, Bărboianu a revenit la Dinamo în luna ianuarie a anului 2014, de la Astra Giurgiu. El a mai jucat la formaţia "alb-roşie" în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici