Nepoata preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal, răpită şi ucisă în Mexic

Nepoata lui Angel Maria Villar, preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal şi vicepreşedinte UEFA, a fost răpită şi apoi ucisă, în Mexic, deşi familia plătise o parte din banii ceruţi pentru răscumpărare, a anunţat ministrul spaniol de externe, Garcia-Margallo.

1287 afișări
Imaginea articolului Nepoata preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal, răpită şi ucisă în Mexic

Nepoata preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal, răpită şi ucisă în Mexic (Imagine AFP)

Maria Villar Galaz, în vârstă de 39 de ani, a fost găsită în oraşul mexican Toluca, la o săptămână după ce fusese răpită în timp ce scotea bani de la un bacomat. Răpitorii au forţat-o să retragă bani din cont, după care au cerut familiei în jur de 10.000 de euro pentru răscumpărare. Potrivit Mundo Deportivo, familia a plătit o parte din banii solicitaţi, însă corpul victimei a fost găsit fără viaţă.

Preşedinte al federaţiei din Spania de 28 de ani, Angel Maria Villar a fost unul dintre cei trei candidaţi la preşedinţia UEFA, însă a ales să se retragă din cursă cu doar o săptămână înaintea alegerilor. Preşedinte a fost ales slovenul Aleksander Ceferin, în detrimentul olandezului Michael van Praag.

Conform Huffington Post, în Mexic se înregistrează anual aproximativ 1.500 de răpiri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici