A murit Martin Tudor, fostul portar al Stelei. Avea 43 de ani

  • Martin Tudor avea 43 de ani
  • El a încetat din viaţă în urma unui infarct miocardic
  • Martin Tudor a apărat la Steaua, Jiul, Olimpia Satu Mare, CFR Cluj şi U Cluj
16047 afișări
Imaginea articolului A murit Martin Tudor, fostul portar al Stelei. Avea 43 de ani

NEWS ALERT A murit Martin Tudor, fostul portar al Stelei. Avea 43 de ani

Martin Tudor, fost mare portar al Stelei a începutul anilor 2000, a încetat din viaţă la vârsta de 43 de ani, în urma unui infarct miocardic.
 
Martin Tudor, dublu campion al României cu Steaua, în 2001 şi 2005, dar şi câştigâtor al Supercupei în 2001, a mai jucat la Jiul, Olimpia Satu Mare, CFR Cluj şi U Cluj. El a antrenat apoi, după retragere, la FCSB, Sportul Snagov, CSU Craiova, dar şi la echipa naţională a Românie, fiind antrenor cu portarii.
 
Sunt devastat... Am aflat acum vestea. A făcut infarct, săracul! Nu-mi vine să cred. Ce tragedie! Ştiu doar că era la Reşiţa şi a făcut infarct.  N-a mai putut fi salvat. Dumnezeu să-l ierte", a declarat Gheorghe Chivorchian.
 
"Sunt şocat! Nu pot să vorbesc de Tudorică... Nu-mi vine să cred! Înţelegeţi-mă, va rog!", a spus şi  Adrian Neaga, fost coleg cu Martin Tudor la Steaua.
 
Născut la Avrig, pe 10 iunie 1976, portarul Martin Tudor şi-a început fotbalul la Jiul Petroşani. A debutat în echipa mare la 20 de ani, într-un meci cu Petrolul Ploieşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici