Panică la EURO 2020. Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului Danemarca-Finlanda/ UEFA: Jucătorul a fost stabilizat/ UPDATE Meciul s-a reluat

  • Christian Erisken s-a prăbuşit pe teren în finalul primei reprize din meciul Danemarca – Finlanda, de la Euro 2020.
  • Christian Eriksen a fost resuscitat timp de 18 minute, înainte să fie luat cu targa de către echipa medicală.
  • Meciul de la Copenhaga dintre Danemarca şi Finlanda a fost suspendat, iar printr-o decizie UEFA acesta se relua în aceeaşi seară.
9705 afișări
Imaginea articolului Panică la EURO 2020. Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului Danemarca-Finlanda/ UEFA: Jucătorul a fost stabilizat/ UPDATE Meciul s-a reluat

NEWS ALERT Panică la EURO 2020. Jucătorul Cheristian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului

UPDATE 23:15 Meciul s-a încheiat. Finlanda se impune cu 1 la 0 în deplasare

După o primă repriză dramatică, în care Danemarca s-a văzut lipsită prematur de prezenţa decarului Eriksen, repriza secundă nu avea cum să înceapă mai prost. După primul sfert de oră, în minutul 60 Finlanda deschide scorul prin lovitura de cap a lui Joel Pohjanpalo.

Danezii obţin penalty în minutul 73 după un fault în careu a lui Paulus Arajuuri. Danemarca l-a  desemnat pe Pierre-Emile Hojbjerg să execute lovitura de pedeapsă. Acesta şutează slab, la colţul din dreapta jos iar Lukas Hradecky plonjează şi păstrează şansele la victorie pentru Finlanda.

Danezii au mai fost periculoşi în minutul 82 prin şutul lui Andreas Skov Olsen, dar Hradecky este pe fază şi aduce victoria pentru finlandezi. Scor final, Danemarca-Finlanda, 0 la 1.

UPDATE Meciul Danemarca-Finlanda se reia de la 21.30 ora României.

În urma cererii făcute de jucătorii ambelor echipe, UEFA a fost de acord să reia meciul dintre Danemarca şi Finlanda în această seară la 20:30 CET  (21.30 ora României)

Se vor juca ultimele patru minute din prima repriză, urmând apoi o pauză de 5 minute la pauză, urmată de a doua repriză.

UEFA a confirmat că Eriksen este stabil şi se află în spital. Meciul dintre Belgia şi Rusia se va juca de la ora stabilită iniţială, 22:00, ora României.

 

UPDATE Video impresionant. Fanii finlandezi şi danezi îi strigau numele lui Eriksen la o oră după ce meciul a fost întrerupt.

 

 

UPDATE 20.30 UEFA a anunţat că jucătorul a fost stabilizat şi a fost transferat la spital.

„După urgenţa medicală în care a fost implicat jucătorul din Danemarca, Christian Eriksen, a avut loc o întâlnire de criză cu ambele echipe şi oficialii meciului, iar informaţii suplimentare vor fi comunicate la ora 19:45 CET.

Jucătorul a fost transferat la spital şi a fost stabilizat.”, se arată într-un mesaj UEFA postat pe Twitter

 

 

UPDATE Potrivit unei imagini realizate de Gettyimages şi distribuită de zeci de utilizatori de pe Twitter, fotbalistul a fost scos de pe teren conştient.

 

Fotbalistul din selecţionata Danemarcei a căzut brusc pe teren fără ca cineva să-l lovească. Jucătorii care şi-au dat seama că este grav au sărit să îl ajute să nu îşi înghită limba.

Fotbalistul danez Christian Eriksen s-a prăbuşit la jumătatea meciului de deschidere al echipei sale la Euro 2020.

Suporterii şi echipele medicale s-au repezit la el după ce acesta s-a prăbuşit.

Jucătorii din ambele părţi au format un zid în jurul jucătorului, încercând să blocheze vederea sa, în timp ce jucătorul de la Inter Milano era resuscitat.

Mijlocaşul s-a prăbuşit, înainte de sfârşitul primei reprize pe stadionul Parken din Copenhaga.

La un moment dat, soţia fotbalistului, în lacrimi, a intrat pe teren şi a vorbit cu căpitanul naţionalei, Simon Kjaer.

În cele din urmă, fotbalistul a fost scos de pe teren, pe targă, înconjurat de un zid de pături, însă nu există în prezent informaţii despre starea lui de sănătate. Din ce s-a putut observa pe transmiunea partidei, fotbalistul avea masca de oxigen pe faţă în momentul în care a fost scos de pe teren.

Meciul a fost suspendat de UEFA.

Christian Dannemann Eriksen, 29 de ani, este un fotbalist danez care evoluează la clubul Inter Milano în Serie A, pe poziţia de mijlocaş. El a debutat la echipa naţională de fotbal a Danemarcei în martie 2010, şi a fost cel mai tânăr fotbalist de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud.

Primele imagini

 

Vom reveni

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici