Neymar a fugit din Franţa, în ciuda restricţiilor. Unde s-ar afla brazilianul

  • Neymar a fugit din Franţa de teama coronavirusului, scrie Le Parisien
  • Şi Thiago Silva este "dispărut"
  • Franţa a decis că timp de 15 zile va intra în carantină generală
2311 afișări
Imaginea articolului Neymar a fugit din Franţa, în ciuda restricţiilor. Unde s-ar afla brazilianul

Neymar a fugit din Franţa, în ciuda restricţiilor. Unde s-ar afla brazilianul

Franţa este una dintre ţările europene puternic lovite de pandemia de coronavirus. Autorităţile de la Paris au decis astăzi instaurarea stării de carantină generală. Practic, oamenii pot ieşi din casă doar dacă merg la muncă, la cumpărături ori dacă au un motiv bine determinat.
 
Le Parisien scrie că Neymar, fotbalist la PSG, a părăsit Franţa în ciuda tuturor recomandărilor privind mobilitatea. El a mers în ţara natală, Brazilia, pentru a fi alături de familie.
 
Cu toate că a decis să plece din Franţa, lucru nerecomandat, el a apărut pe reţelele de socializare purtând o mască şi spunându-le oamenilor să stea în casă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici