Neymar este criticat de Joey Barton, fost jucător de la Olympique Marseille: Nici nu îi spunem numele acasă. Nu e un fenomen al fotbalului, este un fenomen al reclamelor

Neymar nu a reuşit să marcheze în prima înfruntare a celor de la PSG în noul sezon de Liga Campionilor, împotriva lui Liverpool, chiar pe Anfield, scor 3-2.

396 afișări
Imaginea articolului Neymar este criticat de Joey Barton, fost jucător de la Olympique Marseille: Nici nu îi spunem numele acasă. Nu e un fenomen al fotbalului, este un fenomen al reclamelor

Joey Barton, fost jucător de la Olympique Marseille, îl critică pe Neymar: Nici nu îi spunem numele acasă. Nu e un fenomen al fotbalului, este un fenomen al reclamelor

Acesta nu a fost scutit de criticile lui Joey Barton, fostul jucător al celor de la Olympique Marseille, care a spus că jucătorul pe care PSG a plătit aproximativ 222 de milioane de euro pentru a-l aduce în capitala Franţei este ”Kim Kardashian a fotbalului”

"Nu este cel mai bun jucător din lume, aşa cum am văzut deja în Rusia (la Cupa Mondială - n.r.). Nu e la nivelul lui Cristiano Ronaldo sau Messi. Sunt mulţi jucător Neymar nu e un fenomen al fotbalului, este un fenomen al reclamelor, aşa cum sunt cei din familia Kardashian. Cred că el este Kim Kardashian a fotbalului", a spus Barton într-un interviu acordat pentru L'Equipe.

Ajuns la 36 de ani, fostul mijlocaş britanic a dezvăluit că fiul său nu-l are ca model pe starul brazilian: "Când fiul meu joacă fotbal, îşi doreşte să fie precum cei mai buni din lume - Messi, Ronaldo, Salah. Cu siguranţă nu vrea să fie Neymar sau Harry Kane. Nici nu spunem numele lui Neymar acasă", a mai punctat Barton pentru sursa citată.

În cariera sa, Barton a evoluat pentru Manchester City, Newcastle, QPR, Marseille, Burnley şi Rangers. O singură prezenţă la naţionala Angliei a bifat acesta, în 2007, în meciul pierdut împotriva reprezentativei Spaniei, scor 1-0.

32 de goluri şi 18 pase de gol în 36 de partide sunt cifrele lui Neymar în tricoul celor de la PSG. Într-un singur sezon petrecut pe ”Parc des Princes”, brazilianul a cucerit deja toate trofeele pe plan intern: titlul de campion, Cupa Franţei şi Cupa Ligii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici