Neymar la Barcelona? Brazilianul le-a dezvăluit colegilor de la PSG: "Da sau da"

  • Neymar le-a transmis colegilor de la PSG că vrea să se întoarcă la Barcelona
  • Brazilianul a refuzat prelungirea contractului cu echipa din Franţa
  • Neymar a plecat de la Barcelona în 2017, după ce şi-a plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro
216 afișări
Imaginea articolului  Neymar la Barcelona? Brazilianul le-a dezvăluit colegilor de la PSG: "Da sau da"

Neymar la Barcelona? Brazilianul le-a dezvăluit colegilor de la PSG: "Da sau da"

Neymar vrea să se întoarcă la Barcelona cu orice preţ. Brazilianul le-a răspuns colegilor de la PSG: "Dacă vreau să merg la Barcelona? Da sau da". Neymar a regretat mutarea la Paris, la câteva luni după ce a plecat din Spania. În 2017, Neymar s-a despărţit cu scandal de Barcelona. Şi-a plătit singur clauza de reziliere de 222 de milioane de euro. Pe 6 mai, brazilianul, care mai are contract cu PSG până în 2022, a refuzat 100 de milioane de euro pentru a-şi prelungi înţelegerea cu francezii. 

PSG a fost numită campioana sezonului 2019-2020, după ce Franţa a pus stop fotbalului. Neymar va mai juca în acest sezon. PSG este calificată în sferturile Champions League, după ce a trecut în optimi de Borussia Dortmund. Champions League se va relua în luna august, iar presa internaţională scrie că finala nu se va mai juca la Istanbul, ci va fi mutată la Lisabona, Portugalia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici