Neymar: Messi este cel mai bun din lume, merită acest trofeu

Atacantul brazilian Neymar a declarat, luni, că argentinianul Lionel Messi, coechipierul său de la FC Barcelona, este cel mai bun jucător din lume şi merita să câştige Balonul de Aur decernat la gala de la Zurich.

612 afișări
Imaginea articolului Neymar: Messi este cel mai bun din lume, merită acest trofeu

Neymar: Messi este cel mai bun din lume, merită acest trofeu

"Sunt foarte mulţumit. Este magnific să fiu aici. Pentru mine, Messi este cel mai bun din lume. Merită acest Balon de Aur. Eu sper că voi reveni aici, dar trebuie să muncesc mult", a declarat Neymar.

Fotbalistul argentinian Lionel Messi (FC Barcelona) a câştigat Balonul de Aur pentru a cincea oară în carieră, luni seară, în cadrul galei FIFA de la Zurich, el obţinând 41.33 la sută din voturi şi fiind urmat de Cristiano Ronaldo, cu 27.76 şi Neymar cu 7.86 la sută.

TITLURILE ZILEI

Ultimele şapte ediţii ale Balonului de Aur au fost câştigate de Messi (patru) şi Ronaldo (trei). Anul trecut, trofeul a fost obţinut de Ronaldo.

Messi a mai câştigat Balonul de Aur în 2009, 2010, 2011 şi 2012.

Trofeul a fost înmânat de fostul internaţional brazilian Kaka.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici