Neymar: Messi este idolul meu, Cristiano Ronaldo este un monstru

Atacantul brazilan, Neymar, nu l-a uitat pe fostul său coleg de la FC Barcelona, Lionel Messi, despre care are numai cuvinte de laudă.

514 afișări
Imaginea articolului Neymar: Messi este idolul meu, Cristiano Ronaldo este un monstru

Neymar: Messi este idolul meu, Cristiano Ronaldo este un monstru

"Am jucat cu Messi, cred că este unul dintre cei mai buni jucători din fotbal. Este idolul meu", a spus fotbalistul campioanei Franţei, PSG, într-un interviu pentru The Players' Tribune, care a dezvăluit ce efect a avut Messi asupra lui: "Când jucam la Barcelona în fiecare zi învăţam de la el, la fiecare antrenament. Era o bucurie să îl văd pe teren, m-a ajutat să devin un fotbalist mai bun".

Neymar a vorbit şi despre fostul lui rival din La Liga, actualul atacant al lui Juventus, Cristiano Ronaldo: "Este un monstru, este o onoare să joc împotriva lui. Toate echipele adverse, care îl întâlnesc, trebuie să dea dublu pe teren pentru a-i face faţă. Şi acest lucru m-a ajutat să mă îmbunătăţesc din punct de vedere sportiv.

Sunt asemănător cu cei doi (n.red. - Messi şi Cristiano Ronaldo) pentru că şi eu am dorinţa aceasta de a deveni din ce în ce mai bun, de a câştiga, de a vrea mereu mai mult, de a cuceri mereu cât mai multe trofee şi de a marcat cât mai multe goluri. Toate aceste lucruri le-am învăţat de la Messi şi Ronaldo".

Neymar a ajuns la Barcelona în vara anului 2013, de la echipa din Brazilia Santos FC pe suma de 88,2 milioane de euro. La 4 ani distanţă a decis să plece din La Liga şi a semnat cu echipa campioană a Franţei, PSG, plătind catalanilor clauza record de reziliere: 222 de milioane de euro.

În tricoul blaugrana a evoluat în 186 de meciuri şi a înscris 105 goluri, în timp ce, la gruparea din Paris a evoluat în 43 de meciuri, marcând 39 de goluri. Cu Barcelona a câştigat o Liga a Campionilor, de două ori titlul în Spania, de trei ori Cupa Spaniei şi o Supercupă a Spaniei. Cu PSG a câştigat în sezonul trecut titlul de campion, Cupa Franţei şi Cupa Ligii Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici