Neymar, obligat să achite Barcelonei 6,7 milioane de euro după ce a pierdut procesul. Brazilianul cerea 43,6 milioane

  • Barcelona a anunţat că solicitarea lui Neymar de a primi 43,6 milioane de euro a fost respinsă
  • Jucătorul brazilian cerea suma după ce Barcelona a refuzat să-i achite bonusul de prelungire a contractului în urma transferului său la PSG
423 afișări
Imaginea articolului Neymar, obligat să achite Barcelonei 6,7 milioane de euro după ce a pierdut procesul. Brazilianul cerea 43,6 milioane
Procesul intentat de starul brazilian Neymar fostului său club nu a decurs aşa cum se aştepta jucătorul. Neymar cerea Barcelonei o sumă considerabilă, dar acum el este cel care trebuie să achite 6,7 milioane de euro.
 
Barcelona a anunţat că solicitarea lui Neymar de a primi 43,6 milioane de euro a fost respinsă. Jucătorul brazilian cerea suma după ce Barcelona a refuzat să-i achite bonusul de prelungire a contractului în urma transferului său la PSG.
 
Acum, Neymar va fi nevoit să dea înapoi clubului catalan suma de 6,7 milioane de euro. Decizia nu este definitivă, Neymar mai poate face apel.
 
Scandalul dintre cele două părţi a plecat de la bonusul de 40 de milioane de euro pe care Neymar ar fi trebuit să îl primească după ce a semnat un nou contract cu Barcelona. Problema a apărut câteva luni mai târziu când Neymar ”a rupt” noul contract cu Barcelona şi a ales transferul la Paris Saint-Germain.
 
Neymar a primit din acel bonus 14 milioane de euro, la semnătură, dar apoi Barcelona a refuzat să achite restul sumei. Neymar a cerut apoi achitarea întregii sume, plus o dobândă de 10%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici