Neymar primeşte o critică greu de dus. Antrenorul lui Fleetwood Town îl compară cu Kim Kardashian

Joey Barton, în vârstă de 36 de ani, fost jucător la Manchester City şi Newcastle United şi actualmente antrenor la Fleetwood Town, l-a comparat pe Neymar, în vârstă de 26 de ani, cu Kim Kardashian, într-un interviu acordat L'Equipe.

449 afișări
Imaginea articolului Neymar primeşte o critică greu de dus. Antrenorul lui Fleetwood Town îl compară cu Kim Kardashian

Neymar primeşte o critică greu de dus. Antrenorul lui Fleetwood Town îl compară cu Kim Kardashian

Retras din activitatea de fotbalist, Joey Barton a preluat Fleetwood Town, echipă din al treilea eşalon englez la care îşi începe drumul în antrenorat.

"E o Kim Kardashian a fotbalului. Neymar nu este cel mai bun jucător de fotbal din lume şi s-a putut vedea asta la Cupa Mondială din Rusia. Nu este la acelaşi nivel cu Cristian Ronaldo sau Lionel Messi. Sunt foarte mulţi jucători mai buni ca el. Neymar este un fenomen publicitar înainte de a fi un fenomen în fotbal, aşa cum sunt şi surorile Kardashian", a declarat Joey Barton, citat de espn.com.

Potrivit Forbes, averea lui Neymar se ridică la 90 de milioane de dolari în timp ce cea a lui Kim Kardashian a fost evaluată la 350 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici