Neymar va mai rămâne încă 5 ani la echipa Paris Saint-Germain

  • Neymar a venit la PSG în vara lui 2017 pentru 222 de milioane de euro
  • Fanii parizieni îl susţin, din nou, pe Neymar după ce a dus echipa în finala Champions League
  • Neymar este foarte bun prieten cu Mbappe şi vrea neapărat să rămână cu el la PSG
211 afișări
Imaginea articolului Neymar va mai rămâne încă 5 ani la echipa Paris Saint-Germain

Neymar va mai rămâne încă 5 ani la echipa Paris Saint-Germain

Neymar şi PSG vor bate palma pentru un nou contract, valabil până în 2027.

Înţelegerea pe care brazilianul a semnat-o când a venit de la Barcelona expiră în vara lui 2022, dar starul nu vrea să fie în continuare numărul 1 pe Parc des Princes.

Nici nu se mai uită la bani. Se simte atât de bine la Paris, încât este dispus să rămână la cele 30 de milioane de euro pe an, pe care le încasează în prezent.

PSG nu l-a lăsat pe Neymar să se întoarcă la Barcelona. Vrea să îşi păstreze atacul cu care a ajuns în finala Champions League.

Negociază şi cu Mbappe şi Di Maria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici