NFL: Un jucător al echipei Minnesota, suspendat până în aprilie 2015 deoarece şi-a bătut băieţelul de patru ani

Jucătorul echipei de fotbal american Minnesota Vikings Adrian Peterson a fost suspendat până în aprilie 2015 de liga naţională (NFL), el fiind acuzat că şi-a bătut băieţelul de patru ani.

47 afișări
Imaginea articolului NFL: Un jucător al echipei Minnesota, suspendat până în aprilie 2015 deoarece şi-a bătut băieţelul de patru ani

Adrian Peterson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adrian Peterson este suspendat, fără plata salariului, până la finalul sezonului 2014 şi nu va putea intra în echipă înainte de 15 aprilie (2015), deoarece nu a respectat codul de conduită al NFL şi şi-a pedepsit abuziv fiul de patru ani", a anunţat NFL.

Peterson este acuzat că şi-a lovit fiul cu un băţ şi trebuie să meargă la psiholog, a precizat NFL, jucătorul refuzând o întâlnire cu oficialii forului.

La prima audiere, din luna octombrie, jucătorul s-a apărat, afirmând că nu a făcut altceva decât să aplice pe copiii săi metodele propriului tată.

Şeful NFL, Roger Goodell, a justificat suspendarea într-o scrisoare deschisă în care îl atenţionează pe Peterson că "va fi suspendat pe viaţă în cazul unei noi probleme disciplinare".

"Nu aţi avut nicio remuşcare pentru acest comportament şi aţi recunoscut faptele, spunând că nu aveţi de gând să puneţi capăt acestor pedepse", a scris Goodell.

În 2013, Peterson a pierdut un băieţel de doi ani, care a fost bătut de partenerul uneia dintre fostele sale iubite. El aflase doar de câteva luni că băieţelul este al său şi nu îl întâlnise niciodată.

Asociaţia jucătorilor din NFL a anunţat că va face apel la această sancţiune şi a cerut ca acesta să fie judecat de o comisie independentă.

Peterson este un alt jucător din NFL care are probleme cu justiţia, după ce echipa Baltimore Ravens a pus capăt colaborării cu Ray Rice, deoarece în presă au apărut imagini surprinse de o cameră de supraveghere, în care sportivul poate fi văzut lovindu-şi logodnica, într-un lift din Atlantic City, în luna februarie.

Ray Rice face deja obiectul unei suspendări de către NFL pentru comportamentul său violent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici