NHL caută noi soluţii în era COVID. Liga americană de hochei are în plan organizarea mai multe meciuri în aer liber

Liga Naţională de Hochei din SUA (NHL) intenţionează să organizeze două jocuri în aer liber, în sezonul regulat, la Lake Tahoe din Nevada, potrivit mai multor surse.

364 afișări
Imaginea articolului NHL caută noi soluţii în era COVID. Liga americană de hochei are în plan organizarea mai multe meciuri în aer liber

NHL caută noi soluţii în era COVID. Liga americană de hochei are în plan organizarea mai multe meciuri în aer liber

Vegas Golden Knights se vor confrunta cu Colorado Avalanche pe 20 februarie, urmată de o confruntare pe 21 februarie între Boston Bruins şi Philadelphia Flyers la pitorescul Edgewood Tahoe Resort, conform mai multor surse, citate de Reuters.

Potrivit Sportsnet, care a fost primul care a scris despre eveniment, jocurile vor fi jucate în jurul pe terenul de golf al staţiunii.

NHL, căutând ceva diferit într-un sezon în care implicarea fanilor va fi extrem de limitată, a cercetat mai multe locaţii pentru un eveniment diferit. Fanii nu vor fi prezenţi, numărul de persoane fiind limitat la aproximativ 400. Evenimentul în aer liber ar putea oferi televiziunii noi oportunităţi de filmare a jocurilor, cum ar fi camerele cu drone.

Este, în acest moment, un proiect de un an, dar dacă funcţionează, NHL ar putea lua în considerare menţinerea meciurilor în aer liber şi în sezoanele viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici