Nicholas David Ionel s-a calificat în sferturile de finală la Sibiu Open

Turneul de tenis Challenger de la Sibiu, afectat miercuri de ploaie, a continuat joi cu meciul dintre Florin Jianu şi Nicholas David Ionel, colegi în echipa de Cupa Davis a României, în optimile de finală ale competiţiei.

228 afișări
Imaginea articolului Nicholas David Ionel s-a calificat în sferturile de finală la Sibiu Open

Nicholas David Ionel s-a calificat în sferturile de finală la Sibiu Open

Cel care a avansat în sferturile de finală este Nicholas David Ionel (283 ATP), care a beneficiat de abadonul lui Jianu (314 ATP), la scorul de 3-6, 6-4, 2-0 pentru Ionel.

Jianu (21 ani) a câştigat primul set, cu 6-3 după ce a reuşit singurul său break din meci, chiar în debutul partidei.

În setul secund cei doi şi-au valorificat serviciul până la 5-4 pentru Ionel, care a închis setul cu primul său break al meciului.

Decisivul a început cu o minge de break nefructificată de Jianu, care apoi şi-a cedat serviciul şi la 30-0, în game-ul 3 a abandonat din motive medicale.

În sferturile de finală, Ionel îl va întâlni pe austriacul Filip Misolic (145 ATP), favoritul numărul doi al turneului, după argentinianul Federico Coria, singurul jucător al turneului prezent în top 100 (71 ATP).

Ionel a devenit prima rachetă în echipa de Cupa David a României, având un clasament mai bun decât cel al lui Marius Copil. La meciul cu Slovacia, del a Bratislava, de la finalul săpătmânii trecute, Ionel a adus singurul punct pentru România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ionel,
jianu,
sibiu open

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici