Nicio surpriză în Liga Zimbrilor în etapa a 14-a

  • Liga Zimbrilor a ajuns marţi la runda a 14-a, desfăşurată integral la Sfântu Gheorghe.
  • Au lipsit şi vor lipsi şi miercuri Politehnica Timişoara şi AHC Dunărea Călăraşi, prima din cauza cazurilor de Covid-19, iar cealaltă din cauza problemelor de ordin financiar cu care se confruntă.
90 afișări
Imaginea articolului Nicio surpriză în Liga Zimbrilor în etapa a 14-a

Nicio surpriză în Liga Zimbrilor în etapa a 14-a

În etapa de marţi s-au jucat doar 6 meciuri.

CSM Focşani – Magnum Botoşani 33-29 (19-14): confruntarea din a doua jumătate a clasamentului. Nou-promovata Magnum a făcut un meci curajos şi ar fi putut să îşi depăşească condiţia cu ceva mai multă atenţie în faza defensivă. La CSM Focşani a excelat în acest meci Marjanovic, care a marcat 10 goluri.

CSM Reşiţa – CSM Bacău 20-22 (10-12): Reşiţenii realizaseră etapa trecută primele 3 puncte din sezon şi erau optimişti într-un rezultat bun în faţa băcăoanilor. Meciul a fost foarte echilibrat până spre final, când Reşiţa a ratat un 7 metri şi a permis moldovenilor să acapareze toate cele 3 puncte.

AHC Dobrogea Sud - CSM Vaslui 30-25 (14-14): Calculele hârtiei îi dădeau favoriţi pe „delfini”, totuşi prima repriză s-a jucat de la egal la egal, ba chiar cu elevii lui Alin Bodnar în avantaj. Constanţa s-a desprins în ultimele 15 minute şi e pe locul 3.

Minaur Baia Mare - CSU din Suceava 27-19 (14-9). Pentru maramureşeni a fost un antrenament pentru meciul de miercuri cu Potaissa Turda care marţi a stat. Elevii lui Adi Petrea au turat motoarele după primele 15 minute şi s-au desprins la 5 goluri, după care au jucat le rezultat. S-au evidenţiat din nou internaţionalii Csepreghi
şi Căbuţ, cu câte 7, respectiv 6 reuşite.

CSM Bucureşti - HC Buzău 26-22 (13-10): Echipa Primăriei şi-a adjudecat victoria spre finalul meciului, buzoienii dând o replică destul de consistentă. Campos nantes s-a dovedit a fi din nou decisiv pentru CSM, cu cele 9 goluri marcate.

Steaua Bucureşti - CSM Făgăraş 33-25 (19-13). Elevii lui Raul Fotonea au stat doar în evoluţiile lui Cotinghiu şi Csog, autori a 9, respectiv 6 goluri. Insuficient pentru a pune probleme steliştilor, care adună 7 victori şi e pe 6, după Minaur.

Etapa a 15-a, ultima a turului şi a anului se va disputa miercuri, după următorul program:
HC Buzău – HC Dobrogea Sud Constanţa (ora 13.00),
Magnum Botoşani – CSM Reşiţa (ora 13.45),
CSM Făgăraş – CSM Focşani (ora 15.45),
Potaissa Turda – Minaur Baia Mare (ora 16.30, TVR 2),
Dinamo – Steaua (18.25, TVR 1),
CSM Bacău – CSM Bucureşti (ora 18.30).
Partidele CSU Suceava – SCM Poli Timişoara şi CSM Vaslui – Dunărea Călăraşi nu se dispută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici