Nicky Hayden, în stare gravă la spital în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de Rimini

Nicky Hayden, fost campion în MotoGP, se află în stare gravă la spital după ce a fost rănit serios în urma unui accident rutier care a avut loc în Italia, scrie site-ul autosport.com.

1742 afișări
Imaginea articolului Nicky Hayden, în stare gravă la spital în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de Rimini

Nicky Hayden, în stare gravă la spital în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de Rimini

În vârstă de 35 de ani, Hayden a fost lovit de o maşină în timp ce mergea pe bicicletă, împreună cu alţi prieteni, pe un drum în apropiere de Rimini. Sursa citată scrie că Hayden s-a oprit în parbrizul maşinii. Americanul a fost dus de urgenţă la spital cu un traumatism cranian sever şi unul toracic, aflându-se într-o stare gravă. În ambulanţă s-a reuşit stabilizarea lui, dar medicii de la spitalul unde a fost transportat îi dau puţine şanse de supravieţuire.

Nicky Hayden a fost unul dintre poliţii importanţi din MotoGP în perioada 2003-2016, concurând pentru echipe precum Honda şi Ducatti. Pilotul american a fost campion în 2006, după ce l-a învins pe italianul Valentino Rossi.

Începând din acest an el se incrisese în Campionatul Mondial de Superbike, rezervat motocicletelor cu peste 1.000 de centimetrii cubi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici