Nicolae Badea: Andone este antrenor la Dinamo şi niciuna dintre părţi nu vrea încetarea contractului

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat miercuri agenţiei MEDIAFAX că tehnicianul Ioan Andone, aflat acum în vacanţă, se află sub contract cu gruparea dinamovistă până la finele sezonului 2012-2013 şi că nu se pune problema încetării înţelegerii.

90 afișări
Imaginea articolului Nicolae Badea: Andone este antrenor la Dinamo şi niciuna dintre părţi nu vrea încetarea contractului

Nicolae Badea: Andone este antrenor la Dinamo şi niciuna dintre părţi nu vrea încetarea contractului (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Am spus în nenumărate rânduri că Andone este un antrenor aflat sub contract cu Dinamo şi niciuna dintre părţi nu doreşte încetarea acestui contract. Mai mult, clubul a activat acea clauză prin care Andone este antrenor la Dinamo şi în sezonul 2012-2013. Acum Andone este în vacanţă", a declarat Badea.

Oficialul FC Dinamo a mai spus că portarul Emilian Dolha, căruia îi expira contractul la finalul lunii iunie a cerut să nu se mai prezinte la reunirea lotului stabilită pentru 10 iunie. "Dolha avea contract cu Dinamo până la sfârşitul lunii iunie şi a solicitat clubului să nu se mai prezinte la antrenamente de la data de 10 iunie până pe 30. I-am înmânat un astfel de document şi a devenit jucător liber", a adăugat preşedintele CA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici