Nicolae Dică: Bănel Nicoliţă e cel mai bun de la Steaua

Atacantul formaţiei CS Mioveni, Nicolae Dică, regretă că prietenul său Bănel Nicoliţă, pe care îl consideră cel mai bun de la Steaua, a ratat transferul la Standard Liege şi îl sfătuieşte să continue la fel ca până acum pentru că i se va mai ivi o altă şansă.

115 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică: Bănel Nicoliţă e cel mai bun de la Steaua

Nicolae Dică: Bănel Nicoliţă e cel mai bun de la Steaua (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Îmi pare rău de Bănel. L-am sunat sâmbătă şi mi-a spus că pleacă la Standard. Era foarte bucuros şi îşi dorea foarte mult acest lucru. Apoi totul a picat…. E ghiniost, pentru că ştiu că şi atunci când eram eu la Steaua a mai ratat nişte transferuri. El trebuie acum să rămână acolo, să dea ce are mai bun, ca şi până acum, pentru că, în opinia mea, este este cel mai bun jucător de la Steaua în acest moment. Este un fotbalist care îşi dă viaţa pe teren, un adevărat profesionist. Cine ştie, dacă are ghinion la transferuri, probabil că are noroc în dragoste", a spus Dică.

Atacantul formaţiei argeşene a mai afirmat că speră să fie din nou convocat la echipa naţională: "Nu ştiu ce să spun despre meciul cu Argentina dacă voi fi chemat. Este peste doar trei săptămâni, prea repede… Sunt convins însă că dacă voi juca bine la echipa de club voi fi convocat. Voi răspunde cu plăcere la orice convocare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici