Nicolae Dică, bucuros de calificare: Nu mă gândeam că voi ajunge în primăvara europeană

Antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, a mărturisit că, în momentul în care a fost numit în funcţie, nu s-a gândit că va reuşi să califice echipa în primăvara europeană.

174 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică, bucuros de calificare: Nu mă gândeam că voi ajunge în primăvara europeană

Nicolae Dică, bucuros de calificare: Nu mă gândeam că voi ajunge în primăvara europeană

"În general, sunt un tip rezervat, dar mă bucur că am reuşit calificarea. Nu mă gândeam, la început, că voi reuşi să mă calific în primăvara europeană, voiam doar să mă calific într-o grupă europeană. Ne-a lipsit al doilea gol ca să obţinem această victorie, pentru că eu consider că cei de la Beer Sheva, în afară de gol, nu ne-au pus probleme. Nu am reuşit să ne concretizăm ocaziile. Am văzut şi eu faza cu henţul, dar nu vreau că comentez arbitrajul", a afirmat Dică, la Telekom Sport.

TITLURILE ZILEI

Tehnicianul în vârstă de 37 de ani a explicat şi schimbările făcute în echipă: "V-aţi învăţat că vă anunţă echipa în ziua jocului (n.r. - George Becali). Nu am nicio problemă. Schimbări am făcut în echipă, pentru că jucăm din trei în trei zile, e greu, se acumulează".

Denis Alibec a părăsit terenul în lacrimi, în momentul schimbării, lucru pe care Dică nu l-a observat în timpul meciului: "Am aflat după joc că a avut această reacţie, îmi pare rău pentru el, pentru că nu trece printr-o perioadă bună. El trebuie să aibă încredere în el, să facă sacrificii şi sper să ajute mai mult. Eu am văzut că l-au aplaudat suporterii".

FCSB a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa israeliană Hapoel Beer Sheva, în etapa a patra a grupei G din Liga Europa, şi şi-a asigurat calificarea în 16-imile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici