Nicolae Dică (FCSB): Îmi pare rău că nu am reuşit să marcăm mai mult, dar sunt fericit pentru victorie

Antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, consideră că victoria obţinută, duminică, pe teren propriu, cu Dinamo, scor 1-0, este una pe deplin meritată, dar regretă că jucătorii săi nu au reuşit să înscrie mai multe goluri.

817 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică (FCSB): Îmi pare rău că nu am reuşit să marcăm mai mult, dar sunt fericit pentru victorie

Nicolae Dică (FCSB): Îmi pare rău că nu am reuşit să marcăm mai mult, dar sunt fericit pentru victorie

"Consider că a fost o primă repriză echilibrată. În prima repriză am avut probleme pe partea dreaptă, nu am putut să îl blocăm pe Salomao. În repriza a doua am făcut un joc mai bun, am avut o posesie bună, un lucru bun pentru noi. Îmi pare rău că nu am reuşit să marcăm mai mult, dar sunt fericit pentru victorie.

Pot să spun că ne-am creat ocazii mari de a marca în repriza a doua. Şi ei au avut, dar noi am avut mai multe. Şi consider că meritam să câştigăm. Am reuşit să dominăm jocul, în ciuda faptului că jucăm din trei în trei zile", a declarat Dică, la Digi Sport.

Tehnicianul în vârstă de 37 de ani a explicat şi înlocuirea lui Denis Alibec cu Harlem Gnohere, la pauză: "În prima repriză, nu am reuşit să ţinem de minge, iar în a doua repriză am decis să îl introduc pe «Bizon», ca să ţinem mai mult de minge. Întotdeauna mă aştept la mai mult de la Denis Alibec şi de la alţi jucători".

FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, Dinamo Bucureşti, în etapa a 12-a a Ligii 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Marko Momcilovic, în minutul 31.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici