Nicolae Dică şi plecarea sa iminentă de la FCSB: Decizia mea era deja luată. Ştiam ce am de făcut după acest meci

Nicolae Dică este istorie la FCSB. Antrenorul a precizat că nu a fost dat afară de la echipă, ci el a decis să plece de pe banca roş-albastră chiar înaintea meciului cu CFR Cluj.

10183 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică şi plecarea sa iminentă de la FCSB: Decizia mea era deja luată. Ştiam ce am de făcut după acest meci

Nicolae Dică şi plecarea sa iminentă de la FCSB: Decizia mea era deja luată. Ştiam ce am de făcut după acest meci

"(n.red. - A fost o noapte grea?) Prea grea. (n.red. - ai dormit?) Foarte puţin. Nu sunt genul să fug de greu.

Nu mă aşteptam (n.red. - să spună de demitere la televizor) pentru că atunci când am vorbit cu patronul, când am venit la echipă, i-am zis că ce are să îmi spună este să îmi spună personal.

Nu m-a dat afară, eu am plecat! Am spus că nu mai vreau să mai stau pentru că dacă eu voiam să mai stau puteam să mai rămân.

Nu s-a pus niciodată problema de bani, eu când am venit la Steaua (n.red. - FCSB) nu am venit pentru bani. Eu am venit să fac performanţă, să muncesc.

Decizia mea era deja luată. Ştiam ce am de făcut după acest meci. Ştiau doar antrenorii secunzi că voiam să plec.

Vreau să rămân cu lucruri frumoase, calificarea în Europa League, meciuri câştigate în campionat.

M-am simţit singur în momentele dificile din acest campionat. Ambiţia mea a fost să fie echipa pe primul loc.

Aseară (n.red. - sâmbătă, 22 decembrie) patronul m-a întrebat de ce nu i-am spus de oferta din Arabia Saudită că mă lăsa să plec.

Nu i-am spus că eram cu inima la Steaua, am vorbit cu MM despre acest lucru", a spus Nicolae Dică, la Digi Sport, care a mai adăugat: "Dacă a spus acest lucru sunt dezamăgit, am avut mare încredere în el, era omul de lângă mine (n.red. - Gigi Becali a spus că Mihai Stoica i-a zis că Dică nu este antrenor bun).

După meciul cu Craiova am vrut să plec, iar MM mi-a spus să rămân. Este vorba de acum două luni, dacă nu eram un antrenor competent îmi zicea că e mai bine să plec".

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici