Nicolae Dică: Sunt supărat că nu am câştigat

Antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică, a avut un conflict cu un oficial al clujenilor, pe tunelul care duce spre vestiare, la finalul partidei.

344 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică: Sunt supărat că nu am câştigat

Nicolae Dică: Sunt supărat că nu am câştigat

Antrenorul vicecampioanei a spus că a fost jignit de un om din staff-ul lui Dan Petrescu, apoi a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu Ovidiu Haţegan despre faza din minutul 68, la care Benzar a cerut penalty, după ce a fost agăţat în careu de Nouvier: "Sunt supărat că nu am câştigat, după aspectul jocului am fi meritat să câştigăm. Am pus presiune, dar e important că nu am pierdut acest joc. Ştiam că sunt periculoşi la faze fixe, dar, din păcate, nu am reuşit să-i blocăm. E important că am avut reacţie şi am reuşit să egalăm.

La pauză le-am trasat câteva lucruri pe care le-am făcut greşit în prima repriză şi în partea a doua a fost mai bine.

Un oficial al CFR-ului m-a jignit, dar nu vreau să comentez. Am spus că am avut un penalty, dar asta nu mai contează, pentru că jocul s-a terminat. Mie nu-mi place să vorbesc despre arbitraj, la noi se vorbeşte foarte mult despre nişte greşeli care se fac. Am vorbit cu Haţegan după joc şi mi-a spus că nu a văzut acea fază.

Pintilii e foarte important pentru noi, dar sper ca lipsa lui să nu conteze, pentru că avem jucători în lot care-l pot suplini cu brio", a spus Dică, la microfonul Digi Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici