Nicolae Stanciu, după România-Norvegia, scor 1-1: După aspectul reprizei secunde, meritam victoria

Echipa naţională a României a fost susţinută de 29.854 de copii şi însoţitori la meciul jucat pe Arena Naţională în faţa Norvegiei în grupa F de calificare pentru Campionatul European din 2020.

211 afișări
Imaginea articolului Nicolae Stanciu, după România-Norvegia, scor 1-1: După aspectul reprizei secunde, meritam victoria

Nicolae Stanciu, după România-Norvegia, scor 1-1: După aspectul reprizei secunde, meritam victoria

Micuţii veniţi să îi vadă pe "tricolorii" lui Cosmin Contra i-au impresionat pe Tătăruşanu & Co.. Jucătorii au rămas surprinşi de atmosfera creată de puştii sub 14 ani.

"Când am intrat pe teren, eram în spatele lui Tătăruşanu şi s-a întors spre mine şi a zis 'wow'. Nu ne gândeam că vor veni atât de mulţi, a fost o atmosferă senzaţională şi sperăm că nu i-am dezamăgit", a spus Nicuşor Stanciu, la finalul meciului.

Rezultatul nu a fost cel aşteptat şi dorit de toţi românii. Echipa naţională a condus până în minutul 90+2, atunci când Sorloth a egalat dintr-o lovitură cu capul. Jucătorul Slaviei Praga a declarat că vor face tot posibilul să obţină biletul de calificare la turneul final.

"Simţim o dezamăgire în suflete, cred că după aspectul reprizei secunde, meritam victoria. Acum nu ne mai rămâne decât să câştigăm cu Suedia dacă vrem să mai sperăm la calificarea directă. În tur i-am egalat noi, am dat două goluri după ce ne-au condus cu 2-0, acum ne-au egalat ei. Nu e nimic pierdut. Vom face tot ce e posibil omeneşte ca să ne calificăm de pe locul 2.

Daca nu vom reuşi lucrul acesta, cred că dacă vom termina pe locul 3, avem o şansă să ne calificăm prin Liga Naţiunilor. Cert e că ne vom da viaţa pe teren cu Suedia pentru o victorie", a mai spus Stanciu.

Echipa naţională de Fotbal a României a încheiat la egaliate meciul cu Norvegia, disputat marţi, pe Arena Naţională, scor 1-1, din grupa F de calificare la EURO 2020. Tricolorii au fost egalaţi în minutul 90+2, ratând şansa de a urca pe locul secund în grupă.

Într-un alt meci al grupei din care face parte România, Suedia a terminat la egalitate cu Spania, scor 1-1. Berg a deschis scorul pentru gazde, în minutul 50, însă Rodrigo a scos un punct pentru iberici, în minutul 90+2. De asemenea, Insulele Feroe-Malta s-a încheiat 1-0.

Clasamentul grupei F de calificare, după opt runde disputate:

1. Spania - 20p
2. Suedia - 15p
3. România - 14p
4. Norvegia - 11p
5. Insulele Feroe - 3p
6. Malta - 3p

Meciurile rămase de disputat în grupa F:

15 noiembrie: România-Suedia/ Spania-Malta/ Norvegia-Insulele Feroe
18 noiembrie: Spania-România/ Suedia-Insulele Feroe/ Malta-Norvegia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici