Nicolo Napoli a revenit antrenor la echipa din Copou

  • Italianul Nicolo Napoli este noul antrenor al echipei CSM Politehnica Iaşi
  • Napoli are o misiune dificilă: salvarea de la retrogradare
163 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli a revenit antrenor la echipa din Copou

Sursa foto: Mediafaxfoto

Tehnicianul italian a mai pregătit echipa din Copou în perioada 2014-2016 şi i-a condus pe alb-albaştri în dubla din preliminariile Europa League contra croaţilor de la Hajduk Split.

„În următoarele zile voi stabili şi numele colaboratorilor din staff-ul tehnic. Situţia e dificilă. Eu am încredere că jucătorii nu vor să ajungă în Liga 2. Vom vedea cum abordăm meciul cu CFR Cluj. Cei care vor intra pe teren trebuie să facă totul pentru a câştiga" a spus Nicolo Napoli după instalare.

Contractul lui Nicolo Napoli este valabil până la finalul acestui sezon cu posibilitatea de a fi prelungit cu un an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici