Nicolo Napoli: Portarul Cristi Munteanu va fi îndepărtat de la prima echipă

Antrenorul formaţiei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat, marţi, că portarul Cristi Munteanu, care este împrumutat de la Dinamo, va fi îndepărtat de la prima echipă, din cauza comportamentului avut înaintea meciului de marţi, din etapa a XVI-a a Ligii I.

27 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli: Portarul Cristi Munteanu va fi îndepărtat de la prima echipă

Nicolo Napoli: Portarul Cristi Munteanu va fi îndepărtat de la prima echipă (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Nicolo Napoli a explicat de ce, în meciul cu Dinamo, de această seară, l-a folosit în poarta echipei Astra pe portarul Bogdan Miron, care era anunţat accidentat, şi nu pe Cristian Munteanu.

"Miron a fost accidentat, dar s-a recuperat şi a fost folosit în poartă. Eu sunt antrenor, eu decid cine intră în teren. Cristi Munteanu s-a agitat, a fost foarte nervos, iar de mâine va fi îndepărtat din lotul echipei întâi. Şi eu am fost supărat de ce s-a întâmplat în ultima vreme, dar mi-am stăpânit nervii", a spus tehnicianul italian.

Napoli a precizat că se bucură pentru punctul obţinut de Astra în meciul cu Dinamo, ţinând cont de faptul că ultimele zile au fost "zbuciumate".

"Sunt bucuros pentru băieţii mei, pentru că au avut câteva zile zbuciumate. Am avut o repriză întâi cu o prestaţie mai puţin mulţumitoare, poate şi pentru faptul că băieţilor le-a fost frică de Dinamo. Am reuşit o parte secundă mult mai bună, iar egalul este meritat în opinia mea. Nu înţeleg cum spun dinamoviştii că au avut multe ocazii. Cu lotul pe care îl au ar fi trebuit să facă mult mai mult. Este drept, ne-au bătut în Cupă, astăzi am jucat noi fără mai mulţi jucători, dar poate va veni şi rândul nostru să învingem", a spus Napoli.

Tehnicianul italian a adăugat că este sigur că patronul Ion Niculae este bucuros pentru acest punct şi că nu ştie dacă îi va putea folosi pe Ganea şi Miranda, împrumutaţi de la Dinamo, în meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Antrenorul formaţiei Astra Ploieşti a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că jucătorii împrumutaţi de la Dinamo, Liviu Ganea şi Osvaldo Miranda, au fost ameninţaţi telefonic că au cariera în pericol.

În replică, Dinamo a anunţat că a renunţat la colaborarea cu Astra Ploieşti şi a calificat drept "dezgustătoare" afirmaţiile tehnicianului Nicolo Napoli.

Echipa Dinamo Bucureşti a remizat, scor 1-1 (0-0), marţi, în deplasare, în compania formaţiei Astra Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici