Nicolo Napoli, suspendat două etape şi amendat cu 2.000 de lei de Comisia de Disciplină a LPF

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, a fost suspendat două etape şi amendat cu 2.000 de lei de Comisia de Disciplină a LPF, pentru că a fost trimis în tribună la meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a XXVII-a a Ligii I, informează LPF.

17 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli, suspendat două etape şi amendat cu 2.000 de lei de Comisia de Disciplină a LPF

Nicolo Napoli, suspendat două etape şi amendat cu 2.000 de lei de Comisia de Disciplină a LPF (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

În minutul 89 al partidei Universitatea Craiova - Astra Ploieşti, scor 1-0, arbitrul Cristian Balaj l-a trimis în tribună pe antrenorul formaţiei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, pentru proteste.

Jucătorul Valentin Sandu (Astra) a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate sportivă de 2.000 lei, el fiind eliminat în meciul disputat sâmbătă pentru cuvinte jignitoare adresate arbitrului, în momentul în care se afla pe banca de rezerve.

La rândul său, jucătorul Silviu Bălace (Universitatea Craiova), care a fost eliminat în meciul cu Astra, pentru cumul de cartonaşe galbene, a fost suspendat o etapă şi amendat cu 740 de lei.

Şi jucătorul Doru Dudiţă (Gaz Metan Mediaş) a primit două etape de suspendare şi o amendă de 2.000 de lei, el fiind eliminat în meciul cu Pandurii Târgu Jiu pentru lovirea arbitrului peste mână când acesta îi acorda cartonaş galben.

Jucătorii Cadu (CFR Cluj) şi Epaminonda Nicu (Unirea Urziceni) au fost suspendaţi câte o etapă şi amendaţi cu 740 de lei, respectiv 2.000 de lei, pentru eliminările din meciurile din etapa a XXVII-a a Ligii I.

Comisia de Disciplină a ratificat, de asemenea, sancţiunile disciplinare împotriva jucătorilor echipei Astra, Abel Valdes şi Hatchi Kevin Roland, şi atacantului formaţiei FC Vaslui, Wesley Lopez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici