Niculescu a acces pe tabloul principal al turneului de la Hobart, unde va juca în primul tur cu Begu

Jucătoarea Monica Niculescu, numărul 79 mondial, s-a calificat, duminică, pe tabloul principal turneului de la Hobart (Australia), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari, iar în primul tur o va întâlni pe Irina-Camelia Begu.

113 afișări
Imaginea articolului Niculescu a acces pe tabloul principal al turneului de la Hobart, unde va juca în primul tur cu Begu

Niculescu a acces pe tabloul principal al turneului de la Hobart, unde va juca în primul tur cu Begu

Românca, a patra favorită în calificări, a învins-o, scor 6-0, 6-4, într-o oră şi trei minute de joc, pe rusoaica Alla Kudriavţeva, locul 356 WTA.

În runda inaugurală a competiţiei, Niculescu o va înfrunta pe Irina Begu, cap de serie numărul şase şi locul 43 WTA, care a fost acceptată direct pe tabloul principal, fără să fie nevoită să joace în calificări.

De asemenea, Sorana Cîrsea, a treia favorită şi locul 37 WTA, va juca în primul tur împotriva unei jucătoare care a venit din calificări, britanica Heather Watson, locul 75 WTA.

La turneul de la Hobart evoluează şi Mihaela Buzărnescu, locul 56 WTA, care s-a calificat deja în turul secund, după ce a învins-o, duminică dimineaţă, scor 6-2, 6-4, pe franţuzoaica Alize Cornet, a patra favorită şi locul 38 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici