Niculescu la simplu, Halep, Bogdan, Olaru şi Begu la dublu, joi, la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu va juca, joi, în compania slovacei Jana Cepelova, în turul al doilea la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

628 afișări
Imaginea articolului Niculescu la simplu, Halep, Bogdan, Olaru şi Begu la dublu, joi, la Wimbledon

Niculescu la simplu, Halep, Bogdan, Olaru şi Begu la dublu, joi, la Wimbledon (Imagine: Hepta)

Meciul dintre Niculescu şi Cepelova este al treilea de pe terenul 11.

La dublu, în al doilea meci de pe terenul 6, Raluca Olaru şi chinezoaica Chen Liang vor întâlni în turul I perechea Belinda Bencic/Katerina Siniakova (Elveţia/Cehia).

Partida din primul tur dintre perechea Simona Halep/Elena Bogdan şi cuplul Su-Wei Hsieh/Flavia Pennetta (Taiwan/Italia), cap de serie numărul 7, este a treia de pe terenul 9.

Tot în al treilea meci, dar pe terenul 14, se vor întâlni Irina-Camelia Begu, care evolueză alături de spaniola Lara Arruabarrena, şi cuplul american Varvara Lepchenko/Christina McHale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici