Nicuşor Stanciu, campion în Cehia. Slavia a făcut o investiţie excelentă

  • Nicuşor Stanciu a devenit campion în Cehia cu Slavia Praga
  • Slavia Praga a învins Viktoria Plzen cu 1-0. Unicul gol al meciului a fost reuşit de Petr Sevcik, în minutul 69.
  • Nicuşor Stanciu a reuşit să fie om de bază în echipa lui Jindry Trpisovsky cu 34 de meciuri, 4 goluri şi 9 pase decisive,
150 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Stanciu, campion în Cehia. Slavia a făcut o investiţie excelentă

Nicuşor Stanciu, campion în Cehia. Slavia a făcut o investiţie excelentă

Nicuşor Stanciu a devenit campion în Cehia cu Slavia Praga iar echipa a făcut o afacere excelentă pentru că l-a adus pe jucătorul rivalei Sparta Praga pentru o sumă consistentă, 3,5 milioane de euro. Slavia Praga a învins Viktoria Plzen cu 1-0. Unicul gol al meciului a fost reuşit de Petr Sevcik, în minutul 69.

Stanciu a fost titular cu ocupanta locului secund fiind înlocuit în minutul 87. 

 Slavia Praga are un avans de nouă puncte faţă de Viktoria Plzen şi este matematic campioană. Slavia  a reuşit să-şi apere trofeul cucerit în sezonul precedent.

Nicuşor Stanciu a reuşit să fie om de bază în echipa lui Jindry Trpisovsky cu 34 de meciuri, 4 goluri şi 9 pase decisive, atâtt în campionat cât şi în Liga Campionilor unde s-a confruntat cu Barcelona, Borussia Dortmund sau Inter Milano.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici