No Neagu, no party - CSM Bucureşti pierde în Champions League fără Cristina Neagu

  • Vipers Kristiansand – CSM Bucureşti 30-25
  • Cristina Neagu a fost depistată pozitiv la COVID pe 6 octombrie
  • CSM Bucureşti a câştigat Champions League în 2016
664 afișări
Imaginea articolului No Neagu, no party - CSM Bucureşti pierde în Champions League fără Cristina Neagu

No Neagu, no party - CSM Bucureşti pierde în Champions League fără Cristina Neagu

CSM Bucureşti nu poate să câştige fără Cristina Neagu. Vice-campioana României a pierdut în deplasarea din Norvegia cu Vipers Kristiansand. Bucureştencele au căzut astfel pe locul 3 în grupă în Champions League.

Cristina Neagu nu a făcut deplasarea cu echipa în Norvegia. Cea mai bună handbalistă a lumii se află în izolare din cauză că a luat COVID. Neagu nu are simptome şi se simte bine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici