Noua echipă a lui Răzvan Marin, Ajax Amsterdam, este lider în campionatul Olandei

Ajax Amsterdam ocupă primul loc în clasamentul din Eredivisie după ce în etapa cu numărul 29 s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la Willem II, iar PSV Eindhoven a obţinut doar un rezultat de egalitate, 3-3, în partida jucată cu Vitesse.

147 afișări
Imaginea articolului Noua echipă a lui Răzvan Marin, Ajax Amsterdam, este lider în campionatul Olandei

Noua echipă a lui Răzvan Marin, Ajax Amsterdam, este lider în campionatul Olandei

În urma acestor rezultate, Ajax şi PSV sunt la egalitate de puncte, ocupând locurile unu şi doi, cu 71 de puncte.

Pentru Ajax, în victoria obţinută în deplasare cu echipa Willem II, 4-1, au marcat Donny van de Beek (min 14), Veltman (min 53) şi Ziyech (min. 70). Gruparea din Amsterdam a primit şi un gol cadou, Heerkens a punctat în propria poartă în minutul 41. Pentru gazde, a marcat Alexander Isak din penalty (min 26).

PSV Eindhoven a fost însă la un pas să piardă şi punctul obţinut în deplasare cu Vitesse. În minutul 90+1 Lozano a reuşit dubla şi a restabilit egalitatea după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. Pentru Vitesse au marcat Serero (min. 13), Odegaard (min. 59) şi Matavz (min. 83), în timp ce pentru PSV a mai înscris Luuk de Jong (min. 70).

Pe Ajax Amsterdam o aşteaptă partida tur din sferturile Ligii Campionilor. Pe teren propriu, noua echipă a lui Răzvan Marin o aşteaptă miercuri, 10 aprilie, de la ora 22:00, pe Juventus Torino.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici