Nouă elevi din judeţul Buzău au fost preluaţi de ambulanţă după ce au pulverizat cu spray în clasă

Nouă elevi de la Şcoala din Gura Teghii, judeţul Buzău, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce în clasă a fost pulverizat un spray.

163 afișări
Imaginea articolului Nouă elevi din judeţul Buzău au fost preluaţi de ambulanţă după ce au pulverizat cu spray în clasă

Nouă elevi din judeţul Buzău au fost preluaţi de ambulanţă după ce au pulverizat cu spray în clasă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău, elevii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Orăşenesc Nehoiu.

Celor nouă şcolari, care sunt în clasa a cincea, li s-a făcut rău după ce au pulverizat un spray, în joacă, în clasă.

“La Spitalul din Nehoiu se face triajul. Niciun elev nu a prezentat vărsături cu sânge. De altfel doar un elev a vărsat, fiind vorba despre cel căruia i s-a pulverizat sprayul în faţă” a declarat, pentru MEDIAFAX, Lhuana Vangheliţa Zissu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău.

TITLURILE ZILEI

Potrivit sursei citate, în urma triajului se va decide care elev va fi transportat mai departe la Spitalul Judeţean din Buzău.

“Cel mai probabil vor fi aduşi la Buzău doi elevi care acuză şi dureri abdominale, aceştia prezentând o intoleranţă la ceea ce au mâncat acasă”, a adăugat Lhuana Vangheliţa Zissu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici