Noua organigramă a FRF va fi supusă aprobării Comitetului Executiv din 17 aprilie

Noua organigramă a Federaţiei Române de Fotbal va fi supusă aprobării Comitetului Executiv în şedinţa din 17 aprilie, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele FRF Răzvan Burleanu.

159 afișări
Imaginea articolului Noua organigramă a FRF va fi supusă aprobării Comitetului Executiv din 17 aprilie

Noua organigramă a FRF va fi supusă aprobării Comitetului Executiv din 17 aprilie (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

El a explicat că după analizarea rapoartelor de activitate, noua conducere a FRF va întrerupe colaborarea cu angajaţii "care au luat atenţii" sau care nu au competenţa necesară continuării activităţii. "În ultima lună de zile toate departamentele şi toţi angajaţii FRF au întocmit rapoarte de activitate pentru a vedea care sunt competenţele fiecăruia. Unele dosare au fost analizate, altele urmează să fie analizate, iar apoi vor fi întocmite noi fişe de post. Organigrama federaţiei va fi schimbată radical, iar aceasta va fi asumată în Comitetul Executiv din 17 aprilie. Cei cunoscuţi în teritoriu că au luat atenţii sau că au luat decizii abuzive vor pleca acasă. La fel şi cei care au un nivel de pregătire sub standardul pe care îl vom impune în următorii patru ani. De asemenea nu rămâne nimeni dintre persoanele care sunt la vârsta pensionării, sunt vreo patru sau cinci", a spus oficialul federaţiei.

Acesta i-a reconfirmat în funcţii pe Gheorghe Chivorchian şi Anghel Iordănescu şi a menţionat că belgianul Zoltan Kovacs se va ocupa de reconstruirea sectorului de copii şi juniori. "Domnul Chivorchian se bucură de toată susţinerea mea, în această perioadă şi-a dovedit toate competenţele funcţiei de secretar general. De asemenea, Iordănescu este şi va rămâne directorul tehnic al FRF. Aducerea domnului Kovacs nu face decât să aducă plus valoare departamentului tehnic. Dânsul ni se va alătura în perioada următoare, după o negociere dură, nu pot să comunic suma, dar dânsul are cunoaşterea pentru a ne sprijini în ceea ce priveşte reconstruirea sectorului de copii şi juniori. Pentru că vom înfiinţa un departament de scouting care îi va identifica şi monitoriza pe tinerii jucători din România, dar şi din Europa", a precizat preşedintele.

În ceea ce priveşte cooptarea fostului fotbalist Cristian Chivu în structura de conducere a FRF, Burleanu a afirmat: "Cu Chivu am avut o discuţie care nu a fost legată de o invitaţie de a veni FRF. A fost pur şi simplu doar o asigurare că ne-am bucura să ni se alăture atunci când se va retrage. Nu am solicitat un răspuns şi nici nu aşteptăm aşa ceva".

Burleanu nu a dorit să nominalizeze o persoană pentru postul de director relaţii internaţionale, care nu va mai ocupat de Marketa Haindlova. "Cine va fi această persoană nu pot să spun acum, dar există în departamentul de relaţii internaţionale prins în noua organigramă persoane competente", a adăugat preşedintele FRF.

În viitor este posibil ca anumite părţi ale şedinţelor Comitetului Executiv să fie transmise de televiziunile interesate, a anunţat Burleanu. "Este o idee a domnului Marcel Puşcaş. Atât timp cât ne dorim transparenţă este normal să ne dorim ca o anumită parte a şedinţelor Comitetului Executiv să fie transmise. Acum să vedem din punct de vedere tehnic cum realizăm acest lucru deoarece nu avem o sală pentru 10-12 camere şi atunci cred că vom crea noi o un sistem, iar televiziunile doar să preia semnalul", a explicat Răzvan Burleanu.

El a menţionat că are "foarte mult de lucru" şi din acest motiv contestaţia AJF Giurgiu privind validarea alegerilor la preşedinţia FRF nu merită atenţia sa. "Lucrurile sunt foarte clare, am avut parte de o Adunare Generală statutară şi de un vot valid. Restul este doar o agitaţie care nu merită atenţia noastră pentru că avem foarte mult de lucru", a afirmat Burleanu, care, marţi, are programată o întâlnire cu preşedintele FIFA, Joseph Blatter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici